august 23, 2006

Bryllupsfoto - info

Bryllupsfotograf - Sådan foregår det hos os.

Bryllupsfotografering 1 time :
Vi aftaler sammen en location hvor vi optager jeres bryllupsbilleder, måske et sted der betyder meget for jer, stedet hvor i gik meget ture da I var nyforelskede eller bare et sted I synes er hyggeligt. Vi ankommer med vores udstyr, vi har altid ekstra udstyr med, hvis uheldet skulle være ude med et kamera der går ned. Vi arbejder med reflektorskærme, dette er for at give et så blødt og naturligt lys som muligt. Vi arbejder kun med flash hvis billederne skal skydes indenfor. Stemningen under optagelsen er afslappet og vi gør hvad vi kan for at i skal synes det er hyggeligt og sjovt. Vi optager mange forskellige bryllupsbilleder til jer, alt fra de klassiske til Mormor over I de sjove som I kan smile af resten af jeres liv. I skal regne med at vi når at optage ca. 5-8 forskellige steder på denne time I alt ca. 25 billeder. Alle jeres bryllupsbilleder bliver redigeret af vores Layouter, som mestret Photoshop til ug+(er vidst lige så godt som et 13 tal). Jeres billeder bliver bearbejdet i farver, kontrast, beskæring osv.


Bryllupsfotograf
"I do" fra kirken til bryllupsbilledet

Vi ankommer til kirken ca. 30 min. før ceremonien og optager stemningsbilleder af gæsterne der ankommer til kirken. Vi er fluen på væggen og følger slagets gang. Hvis præsten giver grønt lys, fotograferer vi meget gerne inde i kirken. Vi er selvfølgelig meget diskrete og fotografere kun med flash under ind og udgang.
Efter vielsen optager vi riskast, lykønskninger samt fællesportrætter. Derefter går turen til bryllupsbillederne som vi optager hvor I måtte ønske.

Bryllupsfotograf
"I do" fra kirken til kaffen

Dette er absolut den mest perfekte pakke, hvis man vil være sikker på gode billeder fra sit bryllup. Vi arbejder meget diskret under jeres fest. Vores bryllupsfotografer er dygtige reportagefotografer, som en tidligere kunde udtalte "utroligt at I fanget alle de gode billeder, jeg har næsten ikke opdaget at fotografen var der". Dette er noget vi er meget opmærksomme på, da det er brudeparret der skal være i centrum og ikke os!
Bryllupsfotografen forlader først festen når brudevalsen er danset, kagen er skåret og dansen på dansegulvet er gået igang.

Ingen kommentarer: