januar 17, 2007

Status over året + Studie del2

2006

Det har været et både vildt, spændende, stresset, sjovt og medrivende 2006. Vi havde drøn på fra starten af året med masser af virksomhedsportrætter samt reklameoptagelser. Sommeren var nok den travleste vi har oplevet(red.) En masse dejlige brudepar valgte i 2006 at benytte sig af Stjernestudiet services og det håber vi ikke at de har fortrudt, vi har ihvertfald modtaget en masse søde mails og breve fra en del af dem. TAK for dem!

2006 blev også året hvor vi valgte at droppe alt hvad der har med skole og bærnehaveportrætter. Grunden til vi valgte at trække os fra dette ellers lukrative marked var at erhvervskunderne endelig fandt ud af hvad Stjernestudiet står for. Vi har optaget en masse billeder både til magasiner, folderer samt og promotionmateriale.

Jeg er sikker på 2007 byder på en masse spændende opgaver, allerede nu(17 januar) er vores lørdage godt booket op af bryllupper, der er dog stadig masser af ledige tider, så smid os endelig en mail hvis I ønsker at benytte Stjernestudiet til jeres bryllupsbilleder.


Studie del 2
Så er vores studie ved at være klar til indvielse. Gulvet er lagt, Tømreren er færdig og Maleren går igang i morgen. Vi glæder os til at få gang i studiet. Det bliver rigtig flot med hyggelig cafèmiljø, masser af inspiration og 50 kvm studiegulv til at få de flotteste portrætter og reklameskud i kassen.

Jeg håber at vi ses derude

Anna Kjærulff

Ingen kommentarer: